Aké to je spolupracovať s nami?

Za sedemnásť rokov v brandži sme zažili a videli kadečo. Ostali zážitky aj René mládenca skúsenosti. Odborne povedané „know -how“: dennodenne chodíme z kaviarne do kaviarne a vidíme, čo funguje, a čo nie. Nefunguje, keď sa často mení personál. Personál musí byť motivovaný. Dobrý barista vie poradiť. Dobrý barista vás na fleku presvedčí, že ste v dobrých rukách. Dobrý barista sa povzbudivo a prívetivo usmieva od rána do večera.

Nefunguje to tam, kde sa neinovuje.

Nefuguje to tam, kde chýba fantázia a chuť napredovať.

Aj my sa stále učíme každý deň, kade chodíme a potom pošleme dobré tipy ďalej: ako má byť postavené menu a čo v ňom nemá byť, v neposlednom rade správne názvoslovie, pretože mnohí sú na to citliví, keď sa objaví v menu skomolený nesprávny názov espresso drinku. Pomôžeme aj s cenotvorbou, ak chcete. Váš personál dostane cenné rady a triky od nás zadarmo.

Vieme aj to, aký kávovar potrebujete. Po krátkom rozhovore, prípadne po návšteve kaviarne alebo ešte aj neotvorených priestorov, vieme ohodnotiť potenciál miesta aj rušnosť prevádzky. Aj podľa toho, či tam máte parkovisko alebo nie. Či ste na prízemí alebo na poschodí. Či máte terasu so západom slnka. Či sú u vás dlhé letá. Ako máte riešenú fajčiarsku zónu. To sú všetko detaily, ktoré nám hneď povedia, aký je tam potenciál, a ako ho čo najlepšie uchopiť. A hlavne: aký kávovar a aký mlynček potrebujete.

talianska kava goppion caffe coffee therapy

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *